Published On: 08/10/2024Categorieën: ESVE Groep, Salarisadministratie

Maak kennis met Coen! Payroll Consultant bij team NMBRS

Wie is Coen?

Mijn naam is Coen van Veghel en ik ben 20 jaar. Ik ben iemand die zichzelf graag uitdaagt en nieuwe dingen wil leren. Daarom volg ik momenteel de opleiding PDL binnen ESVE Groep.

Wat is je huidige rol?

Ik ben momenteel Trainee Payroll Consultant. Ik werk bij de salarisadministratie in team NMBRS.  Mijn hoofdtaak is natuurlijk het zorgdragen voor een tijdige en correcte uitbetaling van salarissen, inclusief het berekenen van loon, overuren, bonussen, en andere vergoedingen. Maar ook het beantwoorden van vragen van medewerkers over salarisstroken, vakantiegeld, verlofregelingen, en andere arbeidsvoorwaarden

Hoe ziet een typische werkdag er voor jou uit?

De vragen en salarissen van mijn klanten verwerken in gezellig teamverband. Geen dag is hetzelfde, juist deze diversiteit maakt het ontzettend leuk om voor ESVE Groep te werken!

Wat vind je het leukste bij ESVE Groep?

De warme sfeer in het bedrijf. Iedereen komt met plezier naar z’n werk en we zijn als familie voor elkaar en staan altijd voor elkaar klaar. We blijven up to date door updates vanuit onze software, we delen kennis met elkaar wekelijks in overleg, en het is mogelijk Webinars te volgen. Daarnaast worden er jaarlijks meerdere kennissessies gegeven binnen ESVE Groep.

Welk lied is de titelsong van jouw leven?

Mirror van Lil Wayne en Bruno Mars. Jezelf een spiegel voorhouden.

Wat is je favoriete manier om te ontspannen na een werkdag?

Na het werk lekker een boek lezen en ’s avonds gezellig voor de televisie met mijn familie.

Bron:

Niet beschikbaar

Meer nieuws: